Technologieën - in een notendop

Hoogwaardige, eenvoudig te installeren en praktische producten die altijd voldoen aan de nieuwste normen. Dit is de drijvende kracht achter de continue ontwikkeling van onze producten.

In onze productcatalogus zult u verschillende symbolen tegenkomen die de toegepaste technologie aangeven.
Hier is een overzicht:

Voor afleiders in voedingssystemen

Integrated backup fuse

Producten met dit symbool hebben al een reservezekering in de afleider.

Voor u betekent dit:

  • Minder ruimte nodig
  • Lagere installatiekosten
  • Kortere bedradingstijd
  • Kortere verbindingskabels

Beschikbaar in de productlijnen DEHNvenCI, DEHNbloc S DEHNguard ... CI en V (A) NH.

Wave breaker-functie

Een high-performance op sparc-gap (vonkbrug) gebaseerde type 1 afleider, zoals een golfbreker, brengt de energiestromen naar een veel lager niveau. Dit beschermt de elektrische installatie en spaart opvolgende afleiders van type 2 en 3, waardoor hun levensduur wordt verlengd.

Directe stroomuitschakeling

Geen nuldoorgangen bij gebruik van overspanningsafleiders in DC-toepassingen? De scheidingsschakelaar moet hier zeker ook schakelen.De DCD-technologie werkt als een wig die de gelijkstroom betrouwbaar onderbreekt. Dit betekent het voorkomen van brandschade veroorzaakt door DC-schakelbogen. Dit pictogram is te vinden op alle producten uit de DEHNguard SE DC-familie.

Voor overspanningsbeveiligingen in informatietechnologie

actiVsense®

Dit symbool is te vinden op universele gecombineerde afleiders. Afleiders met actiVsense® detecteren automatisch de aangeboden signaalspanning en passen het spanningsbeveiligingsniveau hierop aan, in een spanningsbereik tot 180 V.

Dit geeft u de flexibiliteit om de afleiders te gebruiken voor verschillende interfaces en de aangesloten apparaten en systemen zijn altijd optimaal beschermd.

Compacte 3-in-1-bescherming

Dit symbool geeft aan dat 3 interfaces door slechts één apparaat worden beschermd.

Voor u betekent dit:

  • Minder ruimte nodig
  • Snellere bedrading
  • Lagere installatiekosten

LifeCheck®

LifeCheck®  controleert altijd de toestand van de afleider. Het detecteert elektrische en thermische belastingen op de beveiligingscomponenten en houdt u betrouwbaar op de hoogte.