Oplossingen voor de energie-industrie

Als specialist voor de energie-industrie biedt DEHN speciale beschermingsoplossingen en producten, die variëren van stroomopwekking, transmissie en distributie tot energieverbruik, met name voor zonne-energie (PV-) systemen, windturbines, biogasinstallaties en complete slimme energiesystemen.

Bescherming van PV-systemen

Schade door overspanning, als gevolg van onweersbuien, is een van de meest voorkomende oorzaken van schade aan PV-systemen. Zorg voor de beschikbaarheid van uw systeem door middel van een compleet bliksembeveiligingssysteem.

Bescherming van windturbines

Permanente beschikbaarheid is de hoogste prioriteit van onshore en offshore windturbines. Blijf aan de veilige kant - Met een uitgebreid beveiligingsconcept.

Bescherming tegen directe blikseminslag en overspanning

Door hun hoogte, ingewikkelde ontwerp en uitgestrekte oppervlak zijn windturbines kwetsbaar voor blikseminslagen. In de meeste gevallen leiden blikseminslag en overslag tot enorme financiële schade.

Bescherm uw windturbine - Vertrouw op DEHN

Bescherming van biogasinstallaties

DEHN biedt betrouwbare bliksembeveiligingssystemen voor (bio)gasinstallaties en biedt innovatieve oplossingen van het ontwerpstadium tot de inbedrijfstelling van (bio)gasinstallaties.

Bescherming van power grids

Een betrouwbare energie distributie vereist een distributienetwerk met een hoge mate van beschikbaarheid. Naast beveiligingsmaatregelen voor transformatorstations en controle systemen is veilig werken van groot belang.

Bescherming van LED-straatverlichting

Bescherming van LED's en vermindering van onderhoudswerkzaamheden en vervangingskosten dankzij professionele overspanningsbeveiliging concepten - in het ontwerp stadium of in een later stadium.

DEHN biedt beschermingsoplossingen