Safety Security Systems
DEHN beschermt beveiligingssystemen

Bescherm beveiligingssystemen

Zodat beveiligingstechnologie betrouwbaar functioneert

Of het nu gaat om brandpreventie, inbraakbeveiliging of nood- en vluchtwegverlichting: elektrische beveiligingssystemen zijn alleen echt betrouwbaar als ze niet falen tijdens onweer. Als de bliksem inslaat en overspanning de beveiligingssystemen vernietigen of veiligheidsssystemen niet meer werken, lopen levens in gevaar.

Bovendien kunnen spanningspieken onjuiste signalen en valse alarmen veroorzaken, wat resulteert in hoge vervolgkosten. Daarom moeten beveiligingssystemen worden geïntegreerd in een concept voor bliksem- en overspanningsbeveiliging. Het voldoen aan wettelijke en normatieve vereisten is een must voor fabrikanten, planningsingenieurs en installateurs.

 

Geen compromis op het gebied van veiligheid

DEHN heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van bliksem- en overspanningsbeveiliging. Onze hoogwaardige producten zijn goedgekeurd door toonaangevende fabrikanten van alarmsystemen. De overspanningsbeveiligingen die worden gebruikt, bijv. in brandalarmen, inbraakbeveiliging en CCTV-systemen, zijn uitvoerig getest in het DEHN testlaboratorium.

Beschermingsconcepten voor bliksem- en overspanningsbeveiliging, aarding en potentiaalvereffening zijn ontwikkeld door DEHN-experts. Ze zijn getest en in de praktijk bewezen. DEHN-producten zijn VdS-gecertificeerd en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit die continu verder wordt ontwikkeld.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

DEHN Nederland B.V.

T. 085-07 10 280

back to top