DEHNventil: het origineel. Half the size, all the power.

Toekomstbestendig.

De nieuwe DEHNventil vervangt moeiteloos gelijkwaardige oudere apparaten en biedt zo de maximale garantie voor toekomstige compatibiliteit. Bovendien zijn alle DEHNventil-varianten nu uitgerust met een signaalcontact – dat maakt de productselectie veel eenvoudiger.

Vind een passende DEHNventil

Ruimte besparend.

DEHNventil is nu nog maar half zo groot als zijn voorganger: met een benodigde ruimte van 4 (DIN)-modules en optionele zijmontage blijft u flexibel. En de extra ruimte is nu beschikbaar voor nieuwe eisen, toekomstige componenten en een eenvoudigere montage van componenten.

Krachtig.

De meerpolige, modulaire combiafleider type 1+2+3 beveiligt installaties tegen bliksemstromen en overspanningen met slechts één afzonderlijke module in een compacte bouwvorm daarnaast bezit het een volgstroom-blusvermogen tot 100 kAeff.

Betrouwbaar.

De gemonteerde RAC-vonkbrug reageert extreem snel en overtuigt door minimale volgstroom. Dat betekent maximale veiligheid en optimale bescherming voor elektronische installaties en systemen.

Compacte techniek die aan uw eisen voldoet

Voor toepassingen in industriële omgevingen of bij hoge technische eisen maakt u met DEHNventil de beste keuze. Kom meer te weten over de toepassingsmogelijkheden.

Industriële omgevingen

In industriële omgevingen met hoge transformator/ kortsluitingsstromen is een compacte, krachtige overspanningsbeveiliging voor veilige beschikbaarheid vereist.Voorkom uitvallen met de juiste overspanningsbeveiliging.

Meer weten

Ziekenhuizen

Waar state-of-the-art technologie elke dag levens redt, moet aan de hoogste eisen voor overspanningsbeveiliging worden voldaan. Kies voor zekerheid en vertrouw op de marktleider voor uiterst krachtige vonkbrugtechnologie.

Meer weten

Datacenters

Datacenters en dus de constante beschikbaarheid van gegevens zijn het fundament van het dagelijkse leven. Een belangrijk onderdeel van een alomvattend beveiligingsconcept is een krachtige bliksem- en overspanningsbeveiliging.

Meer weten

Logistiek centrum

Same Day Delivery in tijden van Logistiek 4.0. Tegenwoordig vereisen klanten dat bestelde goederen binnen de kortst mogelijke tijd worden geleverd. Met de juiste overspanningsbeveiliging voorkomt u vertraagde leveringen of zelfs uitvaltijden.

Meer weten

Gascompressie-installaties

Gastransport garanderen, toevoer beschermen, installaties en personen beschermen: met een uitgebreid bliksem- en overspanningsbeveiligingsconcept speelt u op veilig.

Meer weten

De digitale LIGHTNING PROTECTION GUIDE

Voor bliksem- en overspanningsbeveiliging is de LIGHTNING PROTECTION GUIDE het toonaangevende naslagwerk. Hier vindt u uitgebreide informatie over o.a. normen, voorschriften, basisprincipes voor projectontwerp, installatievoorbeelden en beschermingssuggesties.

Meer weten

1983
DEHNventil VGA

2000
DEHNventil

2006
DEHNventil M

2021
DEHNventil M2

Kleiner, sterker, veiliger. Het origineel sinds 1983.

DEHN is al 111 jaar de marktleider. Wij ontwikkelen producten die nieuwe normen zetten. De nieuwe DEHNventil is nu nog maar half zo groot als zijn voorganger. Met een inbouwgrootte van slechts 4 (DIN) modulen en een geïntegreerd meldcontact garandeert de 4e generatie van de combiafleider type 1+2+3 het volle vermogen en de hoogste beveiliging hoewel hij slechts half zo groot is.

Moeiteloos, met vol vermogen

Meer ruimte in de verdeelkast

Geen overvolle verdeelkasten: door zijn compacte design laat de DEHNventil genoeg ruimte over voor andere componenten. Meer ruimte vereenvoudigt bovendien de montage bij de installatie van de DEHNventil en de aangrenzende componenten.

Flexibele inbouwplaats

Benut de vrije ruimte optimaal: het compacte design maakt ook een zijdelingse montage mogelijk - zo is het heel eenvoudig om slechts 0,5 m kabellengte aan te houden.

Snelle modulevervanging

Het uitwerpmechanisme maakt het mogelijk om het gehele insteekblok gemakkelijk en snel te demonteren. Een echt tijdsvoordeel bij modulevervanging!

Minder onderhoud

Na een vervanging van de single-module beschikken alle beveiligingspaden meteen weer over het volledige vermogen. En door het geïntegreerde signaalcontact kunt u onderhoud met 24/7-monitoring effectiever en beter plannen.

Minder kosten

Met de combi-afleider type 1+2+3 vervallen de kosten voor andere apparaten en de montage ervan - vaak is daarom een kleinere energieverdeler al voldoende. Bovendien worden door de compactere vorm transport- en opslagkosten bespaard omdat er meer producten op een pallet passen.

Eenvoudige keuze

Met het geïntegreerde signaalcontact in alle varianten vindt u heel eenvoudig het passende DEHNventil voor uw eisen. De all-in-one-oplossing beveiligt systemen en installaties binnen een beveiligingsbereik van 10 m kabellengte.

Kies nu voor de nieuwe generatie

Selecteer hier het oude artikelnummer van uw apparaat om heel eenvoudig het voor uw toepassing passende, nieuwe DEHNventil te vinden.

5 varianten. Voor elke toepassing.

 • Breedte:
  4 (DIN)-modules

 • Eenvoudige modulevervanging
  (single-module)

 • Volgstroom-blusvermogen:
  tot 100 kAeff

 • Inclusief
  signaalcontact

DEHNventil M2 TT 255 FM
vervangt artikelnr. 951310/951315

 • Breedte:
  4 (DIN)-modules

 • Eenvoudige modulevervanging
  (single-module)

 • Volgstroom-blusvermogen:
  tot 100 kAeff

 • Inclusief
  signaalcontact

DEHNventil M2 TNS 255 FM
vervangt artikelnr. 951400/951405

 • Breedte:
  4 (DIN)-modules

 • Eenvoudige modulevervanging
  (single-module)

 • Volgstroom-blusvermogen:
  tot 100 kAeff

 • Inclusief
  signaalcontact

DEHNventil M2 TNC 255 FM
vervangt artikelnr. 951300/951305

 • Breedte:
  2 (DIN)-modules

 • Eenvoudige modulevervanging
  (single-module)

 • Volgstroom-blusvermogen:
  tot 100 kAeff

 • Inclusief
  signaalcontact

DEHNventil M2 TT 2P 255 FM
vervangt artikelnr. 951110/951115

 • Breedte:
  2 (DIN)-modules

 • Eenvoudige modulevervanging
  (single-module)

 • Volgstroom-blusvermogen:
  tot 100 kAeff

 • Inclusief
  signaalcontact

DEHNventil M2 TN 255 FM
vervangt artikelnr. 951200/951205

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar! Mail ons, bel ons, of laat ons weten wanneer we contact met u op kunnen nemen. We helpen u graag verder!

[email protected] +31 85 07 10 280

Informatietechniek beveiligen

De universele combi-afleider BLITZDUCTORconnect: betrouwbare beveiliging voor meet- en regelsystemen en procesautomatisering in industriële omgevingen.

Meer weten 

Webinars en e-learning

Maak gebruik van onze (gratis) DEHNacademy en vind een passend seminar voor ieder onderwerp.

Naar de DEHNacademy 

Digitale LIGHTNING PROTECTION GUIDE

Vanaf nu is het standaardwerk voor u digitaal beschikbaar - altijd actueel, overal beschikbaar en met vele nieuwe functies.

Meer weten 
back to top