Electric battery storage systems
DEHN beschermt elektrische energieopslagsystemen

Bescherm elektrische energieopslagsystemen

Energieopslagsystemen slaan de overtollige energie op die wordt geproduceerd door PV-systemen en voeren deze indien nodig terug in het net. Dit compenseert schommelingen en piekbelastingen in het voedingsnetwerk.
 

Overspanning en directe blikseminslag brengen uw energieopslagsysteem in gevaar.

Bliksemontlading brengt de gevoelige elektronica in gevaar die nodig is voor het laden en ontladen. De spanningen die optreden, overschrijden vaak de diëlektrische sterkte van de elektronische componenten die vele malen zijn geïnstalleerd. Netwerkgerelateerde spanningspieken kunnen ook elektronische onderdelen beschadigen.

In feite kan slechts één defect onderdeel in de keten voldoende zijn om ervoor te zorgen dat het hele energieopslagsysteem defect raakt. De exploitant moet dan zijn toevlucht nemen tot andere systemen, bijvoorbeeld waterpompcentrales, om aan zijn contractuele verplichtingen te voldoen. Een zeer kostbaar proces.
 

Minimaliseer duur onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Beveilig de beschikbaarheid van uw opslagsysteem. Met een aangepast concept voor bliksem- en overspanningsbeveiliging.

Electric battery storage systems
Electric battery storage systems

Voorbeeldapplicatie VARTA

Electric battery storage systems
Voorbeeldapplicatie VARTA
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

DEHN Nederland B.V.

T. 085-07 10 280

back to top