Blitz Lightning Stadt City
Over de DEHNgroup

DEHN protects.

Twee woorden, één belofte. Het motto van ons bedrijf was zowel een belofte als een stimulans voor de voorbije vier generaties van ons familiebedrijf. Een belofte die we houden met expertise en toewijding - ten behoeve van onze klanten, partners en werknemers.

Ons middelgroot bedrijf opereert wereldwijd. We zijn gevestigd in Neumarkt in der Oberpfalz en zijn diep geworteld in Duitsland, maar we hebben ook het vertrouwen van onze klanten verdiend in meer dan 70 landen. Hiermee breiden wij onze pioniersrol uit, stellen daarbij ​​de individuele uitdagingen van de markten voorop en worden daarom zeer gewaardeerd als een betrouwbare fabrikant, marktpartner en werkgever.

Betrouwbare bescherming van personen, gebouwen, elektrische en elektronische apparaten en systemen tegen de gevolgen van bliksem en overspanningen heeft onze hoogste prioriteit. Dankzij onze expertise, toewijding en pioniersgeest zetten we al tientallen jaren ontwikkelingen op het gebied van overspanningsbeveiliging, bliksembeveiliging en veiligheidsapparatuur voort, waardoor we een vertrouwde expert op deze vlakken en een breed scala aan systemen, producten en diensten kunnen leveren.
 

DEHNgroup in een oogopslag:

 • Familiebedrijf van de vierde generatie sinds 1910
 • Ongeveer 2.000 werknemers wereldwijd
 • Meer dan 120 medewerkers in onze R & D / Construction Department en Quality Management
 • Ongeveer 150 afstudeerstages
 • Meer dan 4.000 producten en componenten
 • Verkoopactiviteiten in meer dan 70 landen, 23 dochterondernemingen en eigen kantoren over de hele wereld

Bedrijfsfilosofie

Innovatie
Om vernieuwend te blijven, vertrouwen we op onze kennis. Wij stimuleren innovaties om onze klanten het maximale voordeel te kunnen bieden. Intensief onderzoek en ontwikkeling blijft onze focus houden. We steunen onze medewerkers bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en hebben oog voor de nieuwe generatie. 
 

Onafhankelijkheid
De onafhankelijkheid en vrijheid van ons bedrijf zijn voor ons van het grootste belang. Sinds de oprichting zijn de belangen van het bedrijf en zijn werknemers in handen van de DEHN-familie. Ons plan voor de toekomst is om deze onafhankelijkheid te behouden.
 

Duurzaamheid
Onze producten beschermen mensen en hun omgeving. We besparen middelen en beschermen het milieu. Onze bedrijfsactiviteiten weerspiegelen het belang dat we hechten aan duurzaamheid. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus. 

Duurzaamheid

Onze missie

Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf van de vierde generatie dat zijn ondernemersvrijheid wil behouden.
 

Innovatief, wereldwijde klant- en marktgerichtheid, topkwaliteit, flexibiliteit, snelheid, creativiteit en toewijding zijn van toepassing op al onze activiteiten.


Bij alles wat we doen, is ons doel om duurzaamheid te bereiken en sociale en milieuwaarden te respecteren.

 • Kwaliteitsmanagement

  Ons kwaliteitsmanagementsysteem is een integraal onderdeel van ons bedrijf en garandeert de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. We zijn sinds 1994 gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid

  Als lid van de ZVEI en ondertekenaar van de ZVEI-gedragscode (internationaal bekend als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), leven we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid na als onderdeel van onze wereldwijde zakelijke activiteiten.

 • AEO Full - gecertificeerde betrouwbaarheid

  We zijn geaccrediteerd met de status "AEO-F" (Authorized Economic Operator Full). Dit internationaal erkende certificaat bevestigt dat DEHN een bijzonder betrouwbare partner is in de internationale toeleveringsketen.

back to top