DEHN Hoofdkantoor

DEHN beschermt.

Twee woorden, een grote belofte. Het motto van ons bedrijf was zowel een belofte als een stimulans voor de voorbije vier generaties van ons familiebedrijf. Een belofte die we houden met expertise en toewijding - ten behoeve van onze klanten, partners en werknemers.

DEHN Management

Ons middelgroot bedrijf opereert wereldwijd. We zijn gevestigd in Neumarkt in der Oberpfalz en zijn diep geworteld in Duitsland, maar we hebben ook het vertrouwen van onze klanten verdiend in meer dan 70 landen. Hiermee breiden wij onze pioniersrol uit, stellen daarbij ​​de individuele uitdagingen van de markten voorop en worden daarom zeer gewaardeerd als een betrouwbare fabrikant, marktpartner en werkgever.

Betrouwbare bescherming van personen, gebouwen, elektrische en elektronische apparaten en systemen tegen de gevolgen van bliksem en overspanningen heeft onze hoogste prioriteit. Dankzij onze expertise, toewijding en pioniersgeest zetten we al tientallen jaren ontwikkelingen op het gebied van overspanningsbeveiliging, bliksembeveiliging en veiligheidsapparatuur voort, waardoor we een vertrouwde expert op dit gebied zijn. We bieden een breed scala aan systemen, producten en diensten op het gebied van overspanningsbeveiliging, bliksembeveiliging en aarding, evenals veiligheidsapparatuur.

DEHNgroup in een oogopslag:

  • Familiebedrijf van de vierde generatie sinds 1910
  • Ongeveer 1.900 werknemers wereldwijd
  • Meer dan 120 medewerkers in onze R & D / Construction Department en Quality Management
  • Ongeveer 150 afstudeerstages
  • Meer dan 4.000 producten en componenten
  • 20 verkoopkantoren in Duitsland
  • Verkoopactiviteiten in meer dan 70 landen, 20 dochterondernemingen en eigen kantoren over de hele wereld

 


More information: