Lightning threatens city
DEHN protects.

DEHN in Nederland

DEHN NEDERLAND brengt internationale ontwikkelingen op het gebied van bliksem-, overspanningsbeveiliging en veiligheidsproducten naar Nederlandse klanten


DEHN SE + Co KG, de internationaal erkende specialist op het gebied van bliksem-, overspanningsbeveiliging en veiligheidsproducten heeft per 1 januari 2018 een eigen kantoor in Nederland geopend. Met de opening van het kantoor, gelegen centraal in het land in Amersfoort, laat het bedrijf zien de Nederlandse markt serieus te nemen. Peter Teunis is aangesteld als Managing Director van DEHN Nederland en is in die rol verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf in Nederland.

“DEHN is al jarenlang actief op de Nederlandse markt”, zegt Teunis. “We zijn al die jaren goed vertegenwoordigd via andere verkoopkanalen. Nu is het echter tijd om de volgende stap te zetten in onze aanwezigheid op de Nederlandse markt. We willen onze klanten nog beter toegang geven tot onze technische ondersteuning en internationale R&D (research & development, red) faciliteiten. Met een eigen kantoor, onderdeel van de wereldwijde organisatie, kunnen we onze klanten nog beter faciliteren.”

Internationale kennis

DEHN is wereldwijd actief. Teunis: “Het grote voordeel daarvan is dat wij zien waar elke markt mee bezig is. Wij kunnen die kennis vervolgens overbrengen op de Nederlandse markt. Dat doen wij door zelf nauw contact te hebben met onze internationale collega’s, maar ook door innovatiebezoeken aan onze R&D afdeling in Duitsland te organiseren en door zelf zitting te nemen in de commissie NEC 81 bliksembeveiliging.”

Verdere groei

DEHN Nederland is actief sinds begin 2018. Inmiddels bestaat het team uit 4 personen: Peter Teunis (Managing Director), Erwin Ooyman (Sales Engineer), Leander Brammer (Sales Engineer) en Vivian Kieft (Management Assistente). Dat de persoonlijke aanpak en korte lijnen binnen het bedrijf goed werken, blijkt uit de verdere groei in Nederland. Teunis: “We zien dat klanten de toegang tot onze technische ondersteuning en internationale productontwikkeling en innovatie waarderen. We kunnen met de gekozen werkwijze iedere partij in de bedrijfskolom binnen de installatietechniek snel en adequaat ondersteunen, ook als de situatie om hele specifieke oplossingen vraagt.

De komende tijd zullen wij ons richten op verdere groei en met name kennisdeling en verregaande ondersteuning van de installatiebranche in Nederland. Dit doen we met de expertise die we hebben binnen DEHN Nederland, maar zetten we ook met regelmaat onze internationale, technische collega’s in. Snel schakelen, makkelijke toegang tot technische ondersteuning en kennisdeling op het gebied van innovatie en ontwikkeling staan centraal in onze strategie.”

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

DEHN Nederland B.V.

Phone: 085-07 10 280

back to top