Lightning threatens city
DEHN protects.

DEHN protects. Twee woorden, één belofte

DEHN biedt innovatieve, unieke en slimme beveiligingsoplossingen, diensten en expertise voor bliksem-, overspannings- en industriële beveiliging die op maat gemaakt zijn voor gebouwen, energie- en infrastructuurtoepassingen. Daarom staan onze klanten en hun vraagstukken centraal in ons werk, dat wij op verantwoorde, gepassioneerde en teamgerichte wijze uitvoeren - met ervaring, de hoogste kwaliteitsnormen en consequente klant- en marktgerichtheid. Want als toonaangevend en internationaal actief familiebedrijf weten wij wat belangrijk is. DEHN Nederland is onderdeel van een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Duitsland, opgericht in 1910 en inmiddels dus al meer dan 100 jaar diepgeworteld in Duitsland, maar we hebben ook het vertrouwen van onze klanten verdiend in meer dan 70 landen. 

In 2018 is het kantoor in Amersfoort opgericht om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De portefeuille omvat meer dan 4.000 producten en componenten. Wij breiden onze pioniersrol uit, stellen daarbij ​​de individuele uitdagingen van de markten voorop en worden daarom zeer gewaardeerd als een betrouwbare fabrikant, marktpartner en werkgever.

Toekomst
Door het aanbod van innovatieve, unieke en slimme beveiligingsoplossingen bij DEHN Nederland handelen wij als partners; duurzaam en innovatief. En wat geldt voor onze klanten, geldt ook voor onze medewerkers. Daarnaast vinden we het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen ten opzichte van mens en milieu en zullen we daar ook naar handelen. 

Onze visie 
DEHN is 's werelds grootste specialist in bliksembeveiliging en leverancier van slimme beveiligingsoplossingen. Met deze visie maken we het onze klanten ook makkelijker om duurzamer te werk te gaan. Door onze innovatieve producten en oplossingen leveren we een bijdrage aan duurzaamheid. 


Toegevoegde waarde met passie
Onze kernwaarden zijn de basis voor onze duurzame bedrijfsontwikkeling, voor het merk DEHN en voor een gezonde bedrijfscultuur. Door deze kernwaarden in alle bedrijfsprocessen in het oog te houden, verwateren ze niet en staan ze altijd hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we altijd achter onze beslissingen staan, omdat ze het bedrijf vertegenwoordigen.

Wij zijn DEHN

In de nieuwe imagofilm beschrijven medewerkers wat het voor hen betekent om deel uit te maken van de DEHN familie.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

DEHN Nederland B.V.

T. 085-07 10 280

back to top