Lightning threatens city
DEHN protects.

Maart 2021

Welkom Chrissy!


Per 1 maart is Chrissy onderdeel van Team DNL en daar zijn we heel erg blij mee!

Een jonge, frisse meid boordevol energie die DEHN Nederland next level gaat helpen met haar ondersteuning als Management Assistente. Chrissy gaat zorgen voor de ondersteuning van het gehele team én op alle vlakken; genoeg te doen dus.

Vragen over prijzen? Levertijden? Wanneer je de zending kunt verwachten? Als je contact opneemt via het algemene nummer (085-071 02 80) zal zij naar alle waarschijnlijkheid jouw eerste aanspreekpunt zijn.

November 2019

DEHN Nederland groeit!

Per 1 november versterkt Ilona Meijer het team van DEHN Nederland in de rol van (New) Business Development manager. Zij gaat zich toeleggen op het bewerken van (nieuwe) marktsegmenten waarin DEHN totaalconcepten kan aanbieden, ten aanzien van aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging.

Ilona heeft jarenlange ervaring in de elektrische industrie en zal vanuit haar ervaring en professie een bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van DEHN in Nederland.

Wilt u een afspraak met één van onze collega's, neem gerust contact met ons op via telefoon of mail.

Januari 2018: DEHN in Nederland

DEHN SE + Co KG, de internationaal erkende specialist op het gebied van bliksem-, overspanningsbeveiliging en safety equipment heeft per 1 januari 2018 een eigen kantoor in Nederland geopend. Met de opening van het kantoor in Amersfoort, centraal gelegen in het land, laat het bedrijf zien de Nederlandse markt serieus te nemen. Peter Teunis is aangesteld als Managing Director van DEHN Nederland en is in die rol verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf in Nederland.

DEHN is al jarenlang actief op de Nederlandse markt en goed vertegenwoordigd via andere verkoopkanalen. Het hoofdkantoor in Duitsland vond het tijd om de volgende stap te zetten in de aanwezigheid op de Nederlandse markt. Zo krijgen Nederlandse klanten nog beter toegang tot technische ondersteuning en internationale R&D (research & development, red) faciliteiten. Met een eigen kantoor, onderdeel van de wereldwijde organisatie, kan DEHN haar klanten nog beter faciliteren.

DEHN Nederland is goed van start gegaan met Peter Teunis (Managing Director), Erwin Ooyman (Sales Engineer) en Vivian Kieft (Management Assistente). Dat de persoonlijke aanpak en korte lijnen binnen het bedrijf goed werken, blijkt uit de verdere groei in Nederland.

Het is merkbaar dat klanten de toegang tot onze technische ondersteuning en internationale productontwikkeling en innovatie waarderen. DEHN kan met de gekozen werkwijze iedere partij in de bedrijfskolom binnen de installatietechniek snel en adequaat ondersteunen, ook als de situatie om hele specifieke oplossingen vraagt.

De komende tijd gaat DEHN Nederland zich richten op verdere groei en met name kennisdeling en verregaande ondersteuning van de installatiebranche in Nederland. Met de expertise binnen de net gestarte organisatie, alsmede de inzet van internationale, technische collega’s en door zitting te nemen in de commissie NEC 81 bliksembeveiliging.

De strategie van DEHN Nederland is helder: snel schakelen, makkelijke toegang tot technische ondersteuning en kennisdeling op het gebied van innovatie en ontwikkeling staan centraal.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

DEHN Nederland B.V.

T. 085-07 10 280

back to top