Veiligheid in het ziekenhuis.

Goed functionerende techniek kan in kritische infrastructuren, zoals ziekenhuizen, van levensbelang zijn. Door de onderling verbonden verfijnde systemen van digitaliseringsprocessen worden ook de eisen voor ziekenhuizen steeds complexer. Het concept van een complete overspannings- en bliksembeveiliging beveiligt uw systemen.

De DEHN veiligheids­oplossingen voor ziekenhuizen.

Ziekenhuizen behoren tot de kritieke infrastructuur, omdat het niet-functioneren van levensondersteunende maatregelen ernstige gevolgen voor de betrokken patiënten heeft. De eisen voor beschermende maatregelen zijn ook veranderd met het oog op verregaande digitalisering van processen. Digitale medische dossiers, operatiekamerrobots, technische apparaten, geautomatiseerde processen, M&R-techniek voor gebouwenbeheer, toegangscontroles - het zijn slechts enkele voorbeelden van processen die in ziekenhuizen hun weg hebben gevonden.

Des te belangrijker zijn geavanceerde veiligheidsconcepten en doordacht risicobeheer. Een wezenlijk onderdeel hiervan zijn voorzorgsmaatregelen tegen de gevaren van blikseminslag en overspanning. Neem hiervoor de norm NEN1010-710 in acht. De richtlijn regelt de eisen inzake elektrische veiligheid in ruimten die voor medische doeleinden worden gebruikt. De nadruk van deze norm ligt op de veiligheid van patiënten en personeel en op een ononderbroken stroomvoorziening.

Wij bieden u complete veiligheidsconcepten die zorgen voor de veiligheid van patiënten, personeel, betrouwbare informatie- en telecommunicatietechnologie en een ononderbroken stroomvoorziening. In deze concepten wordt een duidelijke presentatie gegeven van onze specifieke oplossingen met productvoorstellen, documenten en nuttige diensten.

Belangrijke informatie over de download

DS197  brochure DEHN beschermt technische apparatuur in gebouwen .pdf
DS225 brochure Veiligheid van moderne gebouwen .pdf
WPX010 beveiligings­concept Overspannings­beveiliging voor veiligheids­verlichtings­systemen .pdf
WPX011 beveiligings­concept Overspannings­beveiliging voor brandmeld­systemen .pdf
WPX012 beveiligings­concept Over­spannings­beveiliging van elektro­akoestische systemen .pdf
WPX013 beveiligings­concept Over­spannings­beveiliging voor rook- en warmteafvoer­systemen .pdf

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Technische ondersteuning

@ [email protected]     T. +31(0)85 07 10 280