NEN1010
Downloads

Highlight

Eenvoudig de juiste bliksem- en overspanningsbeveiliging selecteren voor woonhuizen, kleine kantoorgebouwen en industriële gebouwen: download de pdf van de selectiematrix.
 

Prijslijst DEHN

Wilt u de prijslijst liever in excel-formaat ontvangen? Stuur een mail naar [email protected]

Productinformatie

Overspanningsbeveiliging voor voedingssystemen (Red/Line)

Branchegerichte oplossingen en toepassingen

Wij bieden oplossingen voor specifieke branches en toepassingen zoals residentiële en functionele gebouwen, voedingssystemen, veiligheidssystemen, mobiele radiostations, spoorwegsystemen en procesindustrie.

Whitepapers (EN)

Onze whitepapers bieden een aantal praktische voorbeelden van maatregelen tegen bliksem en overspanning en beschrijven het gebruik van onze producten op basis van specifieke toepassingen.

Lightning Protection Guide

Elke specialist die te maken heeft met bliksem- en overspanningsbeveiliging stelt onze grondige Lightning Protection-'bijbel' op prijs. Al meer dan drie decennia biedt dit standaard naslagwerk uitgebreide kennis over bijvoorbeeld normen, voorschriften, fundamentele aspecten van projectplanning, installatievoorbeelden en beschermingsvoorstellen voor een breed scala aan toepassingen.

 

Download hier uw gratis digitale versie van de LIGHTNING PROTECTION GUIDE 

DEHNrecord meet- en testapparatuur

Download de software, updates, instructies en handleidingen voor het DEHNrecord meervoudige bewakingssysteem - een systeemoplossing voor bewaking van afleiders.

Productmacro's voor Computer-Aided Engineering (CAE)

Om het planningswerk op het gebied van elektrische constructie te vergemakkelijken, bieden we onze meest gebruikte apparaten en componenten voor bliksem- en overspanningsbeveiliging voor de meest voorkomende CAE-systemen als productmacro's. Het geteste symbool en productgegevens zorgen voor een kwalitatief veilige basis en een grote tijdsbesparing op het gebied van elektrisch ontwerp.

We leveren momenteel de gegevens voor de CAE-systemen EPLAN en WSCAD.

Design en CAD-tekeningen

Computer Aided Engineering (CAE) vormt vandaag de basis voor het maken van alle relevante documenten voor de productie van schakelkasten, zoals schakelschema's, stuklijsten en aansluittafels voor terminals.

Ontwerp- en CAD-gegevens (.stp / .igs / .jt / .dwg 3D / .dxf 2D) kunnen worden gedownload voor de volgende productreeksen:

Overspanningsbeveiliging Red/Line en Yellow/Line (volledig beschikbaar)
Bliksembeveiliging / aarding (gedeeltelijk; gedeelte in voorbereiding)
Safety Equipment (gedeeltelijk; gedeelte in voorbereiding)

back to top