Evenementen

Op pad met Dehn

Erg leuk om weer aanwezig te zijn bij de diverse evenementen en vooral leuk om weer kennis te maken met ons netwerk. Hieronder in het kort een overzicht van de evenementen en daar waar het kan, hebben we het voor u al makkelijk gemaakt en de link naar de tickets toegevoegd.

 

  • 8 juni opening Elaad Testlab. Als partner van Elaad is Dehn tijdens het middagprogramma aanwezig om de bezoekers meer te vertellen over het belang van overspanningsbeveiliging in laadstations. Lees meer: https://www.elaad.nl/news/uitnodiging-opening-testlab-8-juni/
  • 15 juni Techniek Nederland. Tijdens deze ledenbijeenkomst geeft Dehn Nederland een presentatie, over integrale aanpak van bliksem- en overspanningsbeveiliging en het beveiligen van SMART energy systemen.
  • 16 juni Verbond van Verzekeraars. Omdat het steeds belangrijker wordt om op de hoogte te zijn van de gevolgen van blikseminslag en elektrotechniek, gaat Dehn een presentatie geven over dit belangrijke onderwerp. Lees hier meer over de schademiddag!
  • 21-23 juni Railtech. Nooit gedacht dat treinen en blikseminslag verband met elkaar hebben? Bezoek ons dan vooral op de Railtech beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Klik hier om je te registreren.

 

Deelnemen aan de NEN1010 Training

Wij hopen van harte u tijdens een van deze events te verwelkomen! Lukt dat niet, maar bent u wel nieuwsgierig naar overspanningsbeveiliging in de praktijk? Meld je dan nu aan voor onze training via https://www.dehn.nl/nl/nen1010

 

back to top