DEHN protects GDRM
DEHN beschermt de gasindustrie

Bliksem- en overspanningsbeveiliging voor gasdrukregel- en meetsystemen (GCMS)

Veiligheid van extractie tot consumptie

Gasdrukregel- en meetsystemen verlagen de gasdruk van het transportnetwerk naar het regionale voedingsnetwerk. Dit omvat ook het meten van het gasdoorvoervolume dat aan het energiebedrijf is gefactureerd.

Een directe blikseminslag, transiënten of stroompieken uit het net kunnen leiden tot uitval van het systeem of meettechnologie. Dit kan al snel leiden tot knelpunten in de gasvoorziening voor particuliere huishoudens.
 

Beveilig de drukregeling - bescherm gevoelige meetsystemen

Als het gevoelige meetsysteem faalt, is het niet duidelijk hoeveel gas is geleverd. De netbeheerder heeft dan te maken met frequente vragen en het tijdrovende proces om een ​​consensus te vinden.

Het is vooral vervelend als de meetapparatuur ook beschadigd is. Vervangingen zijn duur en het kost tijd voordat ze operationeel zijn. Dit komt vooral omdat alle componenten moeten worden gekalibreerd.
 

Bescherm werknemers

Er bestaat ontploffingsgevaar wanneer blikseminslagen ex-gebieden treffen; Ofwel als gevolg van een directe staking of vonken veroorzaakt door gedeeltelijke bliksemstromen en interactie.

 

Optimaliseer de systeembeschikbaarheid en bescherm gevoelige meetapparatuur.
Wees aan de veilige kant met een uitgebreid concept voor bliksem- en overspanningsbeveiliging.

Productaanbeveling

  • Überspannungsschutz für GDRM-Anlagen
  • Überspannungsschutz für GDRM-Anlagen
  • Überspannungsschutz für GDRM-Anlagen

EXFS coaxiale aansluitbox:
Eenvoudige en flexibele installatie met coaxiaal verbindingssysteem

Met de coaxiale aansluitdoos beschermt u de isolerende verbindingen van pijpleidingen in explosiegevaarlijke omgevingen. Om routinematige inspecties te vergemakkelijken, is de coaxiale aansluitdoos met een geïntegreerde EXFS 100 ex-isolerende vonkbrug geïnstalleerd buiten het gevaarlijke gebied. Dit maakt inspectie bijzonder eenvoudig en bespaart tijd. Deze oplossing wordt al gebruikt in het aardgastransportstation van de MONACO-pijpleiding.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

DEHN Nederland B.V.

T. 085-07 10 280

back to top